Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
Eco

Nohrlund

Served By Nohrlund: Mojito

  • Type:
  • Indhold: 18 cl
  • Alkohol: 7.5%
29 DKK
ekskl. pant

Served By Nohrlund: Mojito

29 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Historierne om Mojito’ens oprindelse er mange, nogen kan dateres tilbage til 1600-tallet andre til 1900-tallet, men lad os bare blive enige om at det er den kom til verden. Nohrlund har her lavet deres bud på den perfekte sammensætning af rom, mynte, lime, sukker og blid brus.

Se de andre Served by Nohrlund

Holdet bag Nohrlund er ikke nogen der hviler på laurbærne, eller barstolene om man vil. Efter at have udvilket en serie af nye cocktails inspireret af de velkendte klassikere og en serie af økologisk spiritus i høj kvalitet, er de nu klar med SERVED by Nohrlund.

SERVED by Nohrlund en serie af klassiske cocktails, selvfølgelig fremstillet af råvarer i højeste kvalitet. De er premixede, så du slipper for at få ondt i armene når der skal shakes. Det eneste du skal sørge for, er massere af isterninger og godt selskab.

Serien tæller i første omgang Mojito, Bramble og Passion Martini. Ligesom alle andre produkter er de økologiske.

Nohrlund

Nohrlund repræsenterer en verden af håndlavede cocktails på flaske inspireret af den nordiske tradition. En verden fyldt med elegante smage, skabt på baggrund af de fineste typer spiritus, rene friske råvarer og kompromisløs kvalitet.

læs mere