Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW LTD

Skotlander

Skotlander Rom Adventskalender (inkl. smageglas)

199 DKK

Skotlander Rom Adventskalender (inkl. smageglas)

199 DKK

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Den perfekte adventskalender til romelskeren. Adventskalenderen indeholder 4 x 2cl. flasker med eksklusiv dansk produceret Skotlander Rom, faktisk er flaskerne så ekslusive at flere af dem kun findes i denne kalender. Adventskalenderen kommer også med et professionelt rom smageglas og i en flot lille håndlavet trææske.

OBS: Forudbestilling, skal betales ved bestilling, leveres i November.

Se også vores rom julekalender

Skotlander

Rom Julekalender

575 DKK 649 DKK

Rom Julekalender for voksne

Har du har lyst til at tænde (jule)lyset i øjnene hos nogen, så har Craft Makers Collective samlet tre eksklusive adventskalendere, der vil varme og glæde hos enhver i den kolde decembers fire adventssøndage. Vi tilbyder tre forskellige adventskalendere – rom, gin & tonic og craft beer, alle med fokus på det gode håndværk, kvalitet og historier lige så gode som et juleeventyr.

Skru op for hyggen med Skotlander Rom Adventskalender. De fire rom leveres i en flot håndlavet trææske med Skotlander logo. Adventskalenderen indeholder 4 x 2cl. romflasker fra den danske prisvindende romproducent. Du får fire varianter (White rum, Cask Rum, Rum III m/havtorn og Rum IV m/ lakrids) med tilhørende printet kort med beskrivelse af alle fire rom. En perfekt adventsgave til både nybegynderen og romentusiasten.

Skotlander Rom adventskalender er forkælelse og juleglæde for voksne, helt på niveau med den gode gamle julekalender.

Alle veje fører til Skotlander Rum

Skotlander Rum er intet mindre end et dansk eventyr i rombranchen. For ca. seks år siden stod Anders og Titte, folkene bag Skotlander Rum, klar i en lille kælder på Christianshavn med deres første rom. Året efter havde deres Skotlander White Rum vundet Best in Class på Miami Rum Fest. Du finder den naturligvis i rom adventskalenderen.

Siden har de med stor succes udfordret den etablerede rombranche ved at tænke skævt og anderledes og udnytte det nordiske klima til at skabe en særlig smagsprofil.

Vi leverer vi til døren, så du kan ønske god jul med stil.

Kender du nogen der har fortjent en ekstra velsmagende december med Skotlander Rom adventskalender?

Cheers to well-made

Skotlander

”Alt er lavet ved håndkraft, så vi kan ikke garantere at smagen er 100% ens hver eneste gang. Men det er det, vi selv sætter pris på.”

læs mere