Best before:
Munkebo Brewery: Folkvang – 31/8-2019

Sommeren bliver (forhåbentlig) fuld af hyggelige dage på terrassen, musik i radioen, badebroer, kroket i haven og pølser på grillen.

Til enhver god sommer hører øl tappet med en fornemmelse af den danske sommer. En let og forfriskende tørstslukker, men naturligvis stadig med stor smag. En øl der går godt til maden på grillen, de nye kartofler og koldskålen.

I den store sommerbox finder du hele otte øl, så er der også plads til at naboen kigger over.

Det tyske bryggeri Freigeist er eksperter i at levere det uventede. Det er også tilfældet med deres Dr. Frost Watermelon & Lemon Freeze, der som navnet antyder byder på en med vandmelon. En sour hvede ale, der vil sparke din sommer ind.

Danske Kissmeyers Fruit IPA er fyldt med humle, appelsin og abrikos. Sommer frisk.

Når du trænger til en afveksling fra de lette sommerøl, så grib efter Kremlin Gremlin. En baltisk porter, med et sommerelement i de lækre solbær.

Italienske ORAs Lupo kan blive en sommerfavorit med dens gyldne udseende og smagen af karamel, blommer, ananas, kiwi, citrus, og en lang tør bitterhed. Mmmm!

Citrilla fra tyske Maisel er alt, hvad du elsker ved weissbier og IPA, blandet sammen i én flaske. En mild, frugtagtig og forfriskende oplevelse.

Norske Nøgne Ø, har gennem en længere årrække hørt til blandt verdens bedst renommerede bryggerier. #500 er et jubilæumsbryg med 5 malttyper og 5 humletyper. 10% alkohol. 100 IBU (bitterhed). De er skøre de nordmænd, men deres øl smager fantastisk.

Denne IPA har fået et skud rabarber og hyldeblomst. En fyldig of let perlende øl fra Anarkist bærer navnet New England IPA. Som at have en god sommerdag i munden.

Bavarian Weissbier med et dansk twist, da denne øl er brygget med en gær isoleret fra en honningbi. Folkvang fra danske Munkebo Mikrobryg er med dens lette humlebitterhed en forfriskende og letdrikkelig øl.

Lad sommeren komme an – tørst ikke!