Find din sommerfavorit blandt fem lækre øl, der giver ønsker om en lang og hed sommer, så der er rigelig med undskyldninger for at hive en tørstslukker frem.

Den danske sommer, når den er bedst, er det perfekte match til en god øl. Om så det er på bænken i haven, på tæppet på stranden, i parkens skygge eller på bordet ved siden af grillen.

Kissmeyer Fruit IPA en super frisk, frugtig og gavmild IPA fyldt med appelsin og abrikos. Øllen er ufiltreret og hazy. Du er sommer-lazy. Alt er godt. Sommer på dåse.

Norske Nøgne Ø, har gennem en længere årrække hørt til blandt verdens bedst renommerede bryggerier. #500 er et jubilæumsbryg med 5 malttyper og 5 humletyper. 10% alkohol. 100 IBU (bitterhed). De er skøre de nordmænd, men deres øl smager fantastisk.

Når du trænger til en afveksling fra de lette sommerøl, så grib efter Kremlin Gremlin. En baltisk porter, med et sommerelement i de lækre solbær.

Citrilla fra tyske Maisel er alt, hvad du elsker ved weissbier og IPA, blandet sammen i én flaske. En mild, frugtagtig og forfriskende oplevelse.

Tropisk sommer, ja tak. Denne moderne American Pale Ale fra Lupo – Ora Brewing tilbyder tropisk aroma (hvis den danske sommer nu ikke kan levere). Med dens lyse citrus, frugtige (kiwi, blommer og ananas) og krydrede lange eftersmag, er den perfekt til maden på grillen.

Sluk tørsten med en tørstslukker.