Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Anders Kissmeyer

Tivoli Brew: Giftbox

99 DKK
ekskl. pant

Ikke på lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Tivolis Specialølserie er her samlet i en flot boks. Her finder du et eventyrligt lille udvalg af øl brygget af Anders Kissmeyer. Helt præcis får du tre øl – Twisted Ale en American Pale Ale, Black IPA en amerikansk stout inspireret IPA og sidst men ikke mindst Seductive Bock. En fælles hyldest til øllet og Tivoli.

 

TWISTED ALE

Inspireret af ’American Pale Ale’ fra USA’s vestkyst. Sprød, tør og humledrevet smag med let frugtigt indslag på en solid maltbaggrund med let karamelkarakter. Brygget på California Ale-gær og Simcoe-, Citra- og Pacific Gem-humler.

BLACK IPA

Inspireret af den humlede US Stout-type, men lettere i både alkohol og farve. Brygget på Cascade, Citra og Simcoe-humle. Tør, sprød og humlebitter med tydelig maltkrop og noter af kaffe, chokolade og lakrids.

SEDUCTIVE BOCK

En mættende øl med en markant maltkarakter, klassisk humlesmag og meget mildt ’solbærkrydret’ frugtnote. Humlekrydring fra Saaz, Kazbek og Green Bullet og solbærkoncentrat som smagsgiver.

 

Anders Kissmeyer

Anders Kissmeyer står som et fyrtårn i en branche der (heldigvis) er under konstant forandring. En garant for nytænkning, men med et tårnhøjt niveau i en (øl)verden, hvor skummet slår højt.

læs mere