Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29
Box

Tonicsmagningen (9 stk.)

Let the tasting be-gin

170 DKK

Tonicsmagningen (9 stk.)

170 DKK

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

En gin og tonic er god, men skal den være rigtig god, kræver det et perfekt match mellem tonic og gin. Det er også derfor at nogle gin producenter lancerer deres helt egen tonic, perfekt afstemt til netop deres gin. Makers fra nær og fjern sender løbende nye tonic ud på markedet, i skrivende stund er der f.eks. 519 tonic varianter i ginappen “Ginventory”, men der findes mange flere. Vi har smagt os frem og udvalgt 9 forskellige tonic, der hver især kan noget. Lige fra de klassiske indian tonic til en tonic tilsat granatæble og basilikum. Du finder en af hver variant her i boxen, så du selv kan smage dig frem og finde det perfekte match til din yndlingsgin.

I Tonicsmagningen finder du:

Double Dutch – Pomegranate and Basil
Granatæbler kommer med en kompleks smagsprofil, der tilfører både sødme og en let bitterhed. Den smag møder et modspil fra basilikum. Tilsammen giver det Double Dutch Pomegranate & Basil mixer en kompleks nærmest middelhavsagtig smag.

Double Dutch – Cucumber and Watermelon
Agurk og gin har en lang historie og har længe været et godt match. I Double Dutch Cucumber & Watermelon bliver noterne fra agurken komplimenteret af den runde og lidt dybere smag fra vandmelon. Det giver mixeren en ekstra dybde, og gør den velegnet som mixer til både vodka, lys rom og selvfølgelig gin.

Double Dutch – Cranberry and Ginger Tonic
Normalt ville ingefær tilføre en dominerende skarp smag. Men i Double Dutch Cranberry and Ginger er det ikke tilfældet. Den sur-søde smag af tranebær og ingefærens skarpe smag er tilpasset, så de matcher kininen i tonicen perfekt. Tonicen passer godt til de fleste gin og mørk spiritus.

Double Dutch – Skinny Tonic
Den perfekte tonic til dem der ønsker en mere kalorielet gin og tonic. Double Dutch Skinny Tonic har 60% færrer kalorier end Indian Tonic water. Smagen er naturligvis stadig den samme. Derfor passer den godt til de klassiske gin.

Double Dutch – Indian Tonic
Tonicen din gin fortjener. Double Dutch Indian Tonic Water er en klassisk premium tonic, der passer godt til de mere klassiske gin. For at nedtone smagen af kinin har Double Dutch tilsat grape og en lille mængde enebær, det tager også noget af bitterheden der normalt vil være fremtrædende i en tonic.

Terme Di Crodo – Tonic Water
Fuldend din drink med en ren og naturlig tonic baseret på Italiensk kildevand og med et mildt twist af rosmarin. Denne perfekt afbalancerede tonic, som er produceret i de italienske alper, er ideel, når du skal mixe din Gin og Tonic.

Melzer – Nordic Tonic Water
Nordic Tonic Water er destilleret på stedet i vakuum og kobberstille. De har kombineret cinchona bark (kinin) og citrus med nordisk malurt, hyldeblomst og dild for at skabe en elegant tonic med nordisk smag og stemning.

Oh Deer – Classic Tonic
Økologisk dansk tonic fra Oh Deer Tonic der er inspireret af de klassiske engelske tonicvand. Hverken for sød eller for tør. Lige præcis som en klassisk tonic skal være, så du kan smage din gin.

Oh Deer – Rabarber Tonic
Økologisk dansk tonic med rabarbersaft. Giver din G&T en syrlig rabarbersødme som rimer perfekt med dansk sommer og lange lyse aftener på terrassen. Tonicen er afbalanceret således at en mixet G&T vil have den rette bitterhed og syrlighed men tilsat en sommerlig farve og en snert af sødme fra rabarber.