Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til GLS Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Tropicator

22 DKK
ekskl. pant

Tropicator

22 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til GLS Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Weizenbock – en hvedeøl, hvor der er bare er lidt mere af det hele. Mere fyldig, mere smag. Lav på bitterhed, høj banansmag. Meget sød, fed og cremet med smag af banan og troper.

Brygget i samarbejde med BottleShare og 4 Islands.

4 Islands bryggeriet er baseret i Holland, men grundlagt af tre brasilianske venner. God øl og venskab. Flip-flops først, spørgsmål senere.

BottleShare – oprindelig fra Moskva, men et kalder sig selv et, “Phantom Beergeek Brewery” uden fast adresse eller bryggeri. Optaget af de sære og specielle øltyper som dem store (øl)verden har at byde på.

Freigeist er modkulturen til den industrielle brygning med fokus på at genoplive og ajourføre Tysklands unikke historiske ølformer. Brygmesteren Sebastian Sauer, er fakkelbærer for den nye generation af tyskølkultur, hvor man gerne tager ud i verden og finder inspiration. Udfordrende øl, der ifølge Sebastian Sauers egne ord kommer til verden ud fra devisen: “Hvis det smager godt, og det ikke er giftigt eller ulovligt, og det er muligt at brygge, så gør vi det“.

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Das Reinheitsgebot (rent øl - bestående af vand, humle, malt og gær), har sikret Tyskland et enestående ry som ølnation, og har sikret en høj kvalitet, selv hos mainstream bryggerierne

læs mere