Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29
NEW

Ørbæk Bryggeriet

Weissbier

19 DKK
ekskl. pant

Weissbier

19 DKK

På lager

Vi sender indenfor 1-2 hverdage

Ved køb over 549,-

29 kr. til Pakkeshop

Send mail | +45 29 23 06 29

Weissbier er en traditionel bayersk hvedeøl med 50% hvedemalt – lige sådan som en hvedeøl skal være. Når du hælder den op, skal du først og fremmest lægge mærke til det flotte hvide skum. Vi har gæret den med hvedeølsgær, der giver øllen skønne og smagfulde noter af banan sammen med noter af urter, honning, stjerneanis og røgnoter fra fenoler, som øllen får fra den helt unikke hvedeølsgær, vi har brugt. Derudover vil du også opleve en dejlig eftersmag af passionsfrugt og grannåle, der stammer fra Simcoe humlen. Weissbier dufter dejligt af fenol, hvilket også er ganske karakteristisk for netop en bayersk hvedeøl. Alt i alt er det en smagful hvedeøl, der passer perfekt til det tyske frokostbord.

Nydes bedst til: Udover det tyske frokostbord er Weissbier en frisk øl, som passer godt til friske salater, røget fisk eller kød, kylling samt fisk og skaldyr med masser af smag.

Ørbæk Bryggeriet

“Der har været bryggeri på adressen i Ørbæk siden 1906. Stakitøl, var op gennem tiderne bryggeriets store sællert. Efter svære år startede bryggeriet op igen i 1997, først med økologiske sodavand og juice. I 2001 var tiden moden til at genoptage ølbrygningen.”

læs mere