Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Wolichu Wachu

21 DKK
ekskl. pant

Ikke på lager

Vi sender indenfor 24 timer

Til GLS Pakkeshops

30 kr. til privatadresser

Send mail | +45 29 23 06 29

Freigeist har her arbejdet sammen med det polske bryggeri Kingpin, der beskriver sig selv som den perfekte blanding af solidt håndværk og en sund dosis galskab. De elsker at tage chancer med usædvanlige ingredienser og unikke brygprocesser. Rock n’ roll øl.

Her leverer de to bryggerier en koldbrygget ale lavet med kaffe fra The Barn, et tyske kaffeprojekt, med fokus på bæredygtige bønner. Denne øl er baseret på bønner fra Etiopien og opkaldt (Wolichu Wachu) efter det sted, hvor kaffebønnerne fra de små kaffebønder samles. Bønnerne har en stor stærk krop med noter af jordbær, sort te og bergamotte (en citrusfrugt) efterfølgende er de behandlet af The Barn og brugt i denne ale, der på denne måde opnår den mørke smag som vi kender fra stouten.

Freigeist er modkulturen til den industrielle brygning med fokus på at genoplive og ajourføre Tysklands unikke historiske ølformer. Brygmesteren Sebastian Sauer, er fakkelbærer for den nye generation af tyskølkultur, hvor man gerne tager ud i verden og finder inspiration. Udfordrende øl, der ifølge Sebastian Sauers egne ord kommer til verden ud fra devisen: “Hvis det smager godt, og det ikke er giftigt eller ulovligt, og det er muligt at brygge, så gør vi det”.

Freigeist Bierkultur - Bierkompass

Das Reinheitsgebot (rent øl - bestående af vand, humle, malt og gær), har sikret Tyskland et enestående ry som ølnation, og har sikret en høj kvalitet, selv hos mainstream bryggerierne

læs mere